Monday, November 1, 2010

BFW-day 5


                                                                       Peđa Nerić


                                                                      Bata Spasojević

                                                                    Dragan Milenković


                                                                          Yolan Cris

                                                                   Ana Ljubinković

Doda Komad

                                                                            Replay
                                                                           Energie

                                                                          Miss sixty

 Hope that you will like  it, this was one great evening!!!My favorites were Peđa, Bata i Ana!
Tačno posle dve i po godine publika je ponovo imala prilike da vidi Peđu Nerića, čijom revijom je i započeto peto veče 28. Amstel Fashion Week-a. Nakon njega,  svoje kolekcije su  prikazali  Bata Spasojević, Dragan Milenković, španski brend Yolan Cris,  Ana Ljubinković, Doda Komad i Fashion Company.
U kolekciji Peđe Nerića bile su zastupljene najfinije svile, ravni i strukirani krojevi ,  biserno bela i golubije siva kao dominatne boje kojima su kontrast davale narandžasta i ljubičasta boja. Prikazani su modeli za proleće/leto 2011, a ono što je viđeno na ovoj reviji je svakako bilo vredno čekanja. Bila sam oduševljena, savršeno!!!Bata Spasojević je prikazao kolekciju za aktuelnu sezonu, futurističkog izgleda koja takođe može da se meri sa svim svetskim revijama. Kožne jakne sa nitnama, kratke perike, crna boja, sjajni elementi kao i odlične torbe su ono što je svima dopalo.Od sada skupljam pare za njegovu kožnu jaknu!!! :)
Dragan Milenković je predstavio  novi brend „ Erectus“ namenjen hrabrim ženama, a salon Alhemija poznati španski brend „Yolan Cris“ sa kolekcijom venčanica koje se mogu naći svuda u svetu.Nisam nešto bila oduševljena al dobrooo .... :)
„Black milk“ kolekcija Ane Ljubinković sadrži oštre geometrijske linije i jasne boje koje je izdvajaju od drugih. Svila, saten , vuna i pamuk su glavni materijali, a pomoću rombova i trouglova Ana je pokazala da je svoju inspiraciju pronašla u galaktičkim putovanjima i papirnim zmajevima. Odlična kolekcija! Nakon toga je Doda Komad prikazala svoje unikatne modele napravljene od prirodnih materijala sa ručno rađenim sandalama od kože.
Modna korporacija Fashion Company je  predstavila kolekciju za ovu sezonu poznatih brendova: Replay , Energie i Miss sixty, koje je savršeno stilizovao Boško Jakovljević . Sva tri brenda su veoma popularna svuda u svetu pa tako i kod nas, a veliki broj poznatih ličnosti koji se sedele u prvom redu, samo su potvrdile tu činjenicu!Opet bravooo za Boškaaa, čovek je genije!!!! :)